Nieuwe start van het nieuwe jaar met de Nieuwe Maan in Steenbok (2222)!🍀🌛✨

Goedemorgen lieverds! ❤


Een nieuw begin. Een nieuw jaar en op deze tweede dag van het nieuwe jaar is er ook een nieuwe maan! Deze nieuwe maan staat in het teken Steenbok. Steenbok is een aardeteken dat goed is in het creëren van stabiliteit en het creëren zekerheid voor op de langere termijn. Een harde werker die op praktische wijze zijn doelen in de buitenwereld verwezenlijkt. Steenbok is nuchter en praktisch ingesteld. Deze zal geen luchtkastelen bouwen of wachten tot er van allerlei grootse dingen vanzelf naar zich toe komen en ondertussen blijven hangen in dromen. Steenbok zal zelf de stappen ondernemen die nodig zijn om dat droomleven te creëren en om zaken te veranderen die niet werken. Al zijn deze stappen nog zo klein, maar stukje voor stukje wordt er gebouwd aan iets nieuws..iets stabiels. Steenbok weet wat hij wil en gaat daarvoor!



Dit wil zeggen dat deze Nieuwe Maan een uitstekend moment is om meteen maar op een actieve manier te starten met je goede voornemens voor het nieuwe jaar en het verwezenlijken van datgene dat je dit jaar graag wilt bereiken. Het hoeft niet meteen morgen al helemaal in kannen en kruiken te zijn. Grotere projecten nemen meer tijd in beslag, maar elke stap in de goede richting is er eentje. Niet langer blijven afwachten, maar neem die actie voor jezelf.



Wat zijn de doelen die jij dit jaar wilt bereiken? Waar en hoe zie je jezelf aan het einde van 2022? Wie ben je en wat doe je? En wat zijn de stappen die je nú alvast zou kunnen nemen om dat te kunnen bereiken?



Het is vandaag ook nog eens een 2222 dag (2 januari 2022), welke een extra hoge trilling heeft en de energie van 2022 nog wat extra kracht bij zet. Ook dit kan in je voordeel werken. Als ik naar mezelf kijk ervaar ik de energie van 2022 al meteen sinds gisteren als meer vooruitstrevend dan die van 2021. Ik krijg op nieuwjaarsdag vaak tekens en inzichten door over thema's die dat jaar gaan spelen. De tekens, die ik nu kreeg, waren veel sterren. En deze wijzen op succes. Ook kreeg ik door dat dit een jaar zal zijn van meer in evenwicht komen en meer communicatie en samenwerking. Meer actief bouwen aan een stabiele toekomst, daar waar 2021 vooral de innerlijke transformatie en op mezelf richten het hoofdthema van het jaar was. Kortom; dat wat ik in 2021 heb geleerd mag ik in 2022 in de praktijk ten uitvoer brengen. Stapsgewijs bouwen aan iets nieuws. De fundering staat er al. Nu het huis nog.



Ook ben ik meteen een beetje uit mijn comfortzone getreden door een inzicht met iemand te delen. Deze stuurde een bericht met allemaal dubbele getallen, waar deze zichzelf zeer waarschijnlijk helemaal niet van bewust was. Ik dacht eerst; nee daar ga ik niet op reageren, diegene zal vast denken waar ik me in vredesnaam mee bemoei en er niets van snappen. Maar het bleef terug komen dat ik dat moest doorgeven. Het was een heel positief bericht hoor, want wat ik daarbij doorkreeg was heel positief. In die cijferreeks zag ik voornamelijk héél veel 7 en dat staat voor spirituele verlichting en het terugkeren van kennis en wijsheid in het bewustzijn. Een prachtig bericht om door te geven. Om een zaadje te planten door iemand hierop attent te maken. En dan gaat het er niet om wat diegene er mee doet. Dat is uiteraard aan diegene zelf. We hebben natuurlijk allemaal een vrije wil. En zelfs al wordt het niet begrepen op dat moment, dan gaat dat zaadje onderhuids toch groeien en komt het inzicht meestal later. Dit is ook het pad van de Sjamaan en dan voornamelijk van de Altomesayoq, de hoeder van de wijsheid. Dat je anderen helpt om te ontwaken. En dan bedoel ik niet door het ze op te dringen, want dat is natuurlijk nooit goed en werkt zelfs averechts. Maar gewoon door even een inzicht te delen en vervolgens weer los te laten en verder te gaan. Voorheen had ik zoiets helemaal niet gedurfd en sprak ik mijn inzichten niet uit. Uit angst om voor gek verklaard te worden. Maar nu doe ik dit gewoon wanneer ik heel sterk voel dat ik vanuit mijn innerlijke wijsheid (Dus niet vanuit ego omdat jezelf wilt dat iemand verandert. In dat geval is zwijgen beter) iemand een seintje in de juiste richting mag geven of een bevestiging van dat deze op de goede weg zit, zoals in dit geval. We zijn op de wereld om elkaar te helpen.



Wat ook sterk bij me omhoog kwam is dat ik meer de liefde in anderen ga zien, ook wanneer hun daden in de buitenwereld minder liefdevol lijken. Ik werd me er gisteren ook erg bewust van hoe ik steeds meer door het ego kan heen kijken en de zuivere ziel die eronder zit kan zien. Dit nav een probleem in de familie welke iemand spontaan met mij begon te bespreken. Ik zie de mensen om me heen ook veranderen en meegaan richting de 5e dimensie, zelfs al is dat onbewust en zijn ze niet eens bezig met spiritualiteit. Deze vibreren wel mee op de steeds hoger wordende frequentie van Pachamama (Moeder Aarde). Hoe mooi is dat om dat te bemerken! 🌈✨🙏🏼



Tot slot heb ik nog een paar kaartjes voor jullie. Al heb ik zelf in de update ook al veel boodschappen doorgekregen. Maar deze mag ik toch nog even doorgeven. De kaarten voor deze Nieuwe Maan in Steenbok! 🌛🙏🏼



🌛Wat mij als eerste opvalt is dat ik veel 'Boogschutter kaarten ' heb getrokken. Dus wanneer jij Boogschutter bent of je Tweelingziel is mogelijk Boogschutter, of het is je ascendant of Maanteken, bevatten deze kaarten een extra boodschap voor jou/jullie!



🌛Jij bent goed genoeg. Wees niet bang dat wat jij wilt te hoog gegrepen is. Of dat je Tweelingziel te hoog gegrepen is voor jou. Het maakt niet uit of hij aan de buitenkant knapper, slimmer of meer succesvol lijkt dan jou. Is dit wel zo? of is dit vooral een illusie, iets wat jij in jouw hoofd hebt bedacht vanuit je eigen angst om niet goed genoeg te zijn? Vergeet niet dat de kwaliteiten die jij in je Tweelingziel ziet, ook in jou zitten! Hij is immers de andere helft van je ziel. Je ziet alleen in hen wat ook in jouzelf zit. En wellicht denkt je TZ precies hetzelfde over jou en vraagt hij zich af of híj wel goed genoeg voor jou is. Staar je hier dus niet blind op. Je bent goed genoeg zoals je bent. Je hoeft echt niet op een fotomodel te lijken of een Einstein te zijn om je TZ aan te trekken. Voor je TZ ben je sowieso de allerbeste match, want jullie zijn samen één! Vergeet dat nooit!💙💜🦢🦢✨🙏🏼



🌛Wanneer je nog geen concrete resultaten ziet van datgene waar je naar toe werkt, blijf doorgaan. Zoom zonodig even uit om in je lichaam te voelen of deze weg echt nog goed voelt. Maar wanneer je duidelijk hebt doorgekregen dat dit jouw pad is, zal je succes oogsten. Soms is het niet meteen zichtbaar of duurt het langere tijd voordat het zichtbaar wordt. De les is dan om te blijven vertrouwen op je intuïtie.



🌛Zorg ook voor voldoende rust. Wanneer je de laatste tijd erg druk bent geweest, in de buitenwereld of in jezelf betreft de innerlijke transformatie, heeft je lichaam de tijd nodig om te herstellen. Luister naar je lichaam en laat zware energie, die je mogelijk nog vasthoudt, los.



🌛 Jouw nieuwe plannen en het inslaan van de nieuwe weg, die jij graag wilt bewandelen, zal je geluk brengen 🍀 Wanneer je in staat bent om alle belemmerende overtuigingen en stemmetjes in je hoofd die je tegenspreken, los te laten. Zonodig ook omstandigheden in de buitenwereld waar je 'uitgegroeid ' bent.



🌛 Luister naar je intuïtie. Voelt iets goed, doe het dan of ga er mee verder. Voelt iets niet goed? Dan mag je er ook gerust mee stoppen of je ervan afzijdig houden ter bescherming van je eigen energie.



Tot zover de boodschappen voor deze Nieuwe Maan! Ik wens jullie een mooie Nieuwe Maan en een succesvol en gelukkig 2022 vol innerlijke rijkdom, liefde en vervulling! 💙💜🦢🦢✨❤🌈🍀🙏🏼



Liefs Angie Lalua 😘