Mijn eigen ervaring met de Hatun Karpay inwijding

Hallo lieverds! ❤


Zoals ik met de lancering van deze nieuwe website heb bekendgemaakt, mag ik als kersverse ingewijde Sjamaan de Hatun Karpay inwijding door gaan geven. In mei dit jaar heb ik deze overigens zelf ontvangen van Avalon via de Q'eros uit Peru. Hierbij zal ik jullie even vertellen over hoe ik dit persoonlijk heb ervaren en ook wat voor mij het effect van deze inwijding op de langere termijn was. Zodat jullie je er een meer concrete voorstelling van kunnen maken. Een algemene uitleg is wellicht wat te abstract om te kunnen begrijpen wat je hiervan mag verwachten.

Het moment dat ik de Hatun Karpay ontving was circa een maand nadat ik ben gestart met het Vind jouw Spirit programma. Ik was destijds tevens bezig met de Ñusta Karpay (eerste Inca hoofdinwijding), waarbij mijn volledige chakrasysteem werd opgeschoond en gereset. Een paar maanden daarvoor had ik de opleiding, die ik samen met mijn Tweelingziel deed, afgesloten en heb ik ook voorlopig afscheid genomen van mijn Tweelingziel zelf. Zijn aardse versie dan welteverstaan, want je TZ is in energie natuurlijk altijd bij je aanwezig. Daar kun je gewoonweg geen afscheid van nemen, zelfs al zou je het willen 😉 Ikzelf echter wilde dat op dat moment maar al te graag. Mijn TZ bleef de connectie ontkennen en ging maar door met zijn karmische relatie tegen beter weten in. In het laatste gesprek, waarin hij mij herhaaldelijk bleef overtuigen dat "het niet wederzijds was", zelfs toen ik al meermaals duidelijk had laten blijken dat ik wel wist dat hij niet de waarheid vertelde, was ik er klaar mee. De groeten! Je zoekt het maar uit met je eigenwijze gedrag, dacht ik.. Ik was zó teleurgesteld en die herhaaldelijke afwijzingen waren zó pijnlijk dat ik zijn energie weg drukte. Ik wilde niets meer met die man te maken hebben en gewoon verder gaan met mijn leven. Oftewel ik schoot zelf ook in ego patronen wat de Tweelingzielen connectie betreft. Hierdoor raakte ik zodanig van mezelf verwijderd dat ik op een gegeven moment twijfelde of het dan tóch niet waar was wat hij zei. Of hij dan misschien gewoon écht niet mijn TZ was..

Naast de connectie met hem ervaarde ik namelijk ook een sterke zielsconnectie met een ex van mij. Met deze ex deel ik een Spirit baby. Zelfs na jarenlang amper contact met hem te hebben gehad bleef hij zo nu en dan in mijn dromen verschijnen. En toen ik tijdens de Ñusta Karpay bezig was met het opschonen van mijn sacraal chakra en baarmoedergebied, kwamen mijn Spirit dochter en híj weer sterk omhoog. Dat karmische stuk rondom de miskraam lag nog ergens in mijn baarmoedergebied verscholen en mocht nu op een diepere laag geheeld worden. Mijn ex verscheen rond die tijd opeens weer heel vaak in dromen, welke heel helder waren. Er waren zelfs dromen waarin ik hem leerde over het Sjamanisme en hij "Munay-Ki " tegen me zei, terwijl zijn hand op mijn been lag. Dit had ik met mijn TZ zelfs nog niet meegemaakt, dus ging ik twijfelen of dan niet mijn ex mijn TZ was ipv mijn studiemaatje. Én na de miskraam werd ik in één klap in mijn ontwakingsproces geduwd. Iets wat naar mijn idee ook een indicator had kunnen zijn dat Zoë 's vader mijn TZ was.

Zielsconnecties (soulmates, karmische relaties en Tweelingzielen) kunnen op bepaalde vlakken behoorlijk veel overlappingen hebben. Telepathisch contact kun je ook ervaren met een soulmate. Zelfs na jarenlang geen contact te hebben in de buitenwereld kan je nog energie van elkaar oppikken. Dit kan verwarring opleveren bij het vaststellen of je met een soulmate of een TZ te maken hebt. Vooral wanneer er meerdere zielsconnecties in je leven zijn. Wanneer je genoeg in verbinding staat met je eigen kern dan wéét je het gewoon en voel je aan alles wie je TZ is. Maar op dat moment was ik bij mezelf weggegaan, had ik mijn TZ de rug toegekeerd en was ik de focus op mijn ex gaan leggen. Terwijl het de bedoeling was dat ik de focus op mezelf ging leggen. Maar schijnbaar was die verbinding met mezelf toen nog niet dusdanig sterk dat ik dit ook kon. Er had nog niet voldoende 'Soul retrieval ' bij me plaatsgevonden. Veel zielsdelen zweefden nog buiten mij en waren dus nog niet in mijn lichaam geland. Door het trauma rondom de miskraam waren er nog zielsdelen van mij bij mijn ex aanwezig.

Tijdens de Hatun Karpay keerden deze 'verloren zielsdelen ' weer terug in mijn lichaam. Dat is wat er gebeurt tijdens de Hatun Karpay. Zwevende of verloren zielsdelen mogen weer terugkeren in je lichaam. Dit noemen we ook wel "Soul retrieval ". Dit zorgt ervoor dat je beter in verbinding komt met je eigen kern. Met zowel je lichaam als met Spirit. Hierdoor keert ook je helderweten weer terug en voel je welke informatie zuiver is en welke niet. Toen Avalon mijn Wiracocha (8e chakra waarin hogere kennis en wijsheid ligt opgeslagen) opende, kon ik ook weer voelen dat toch écht mijn studiemaatje mijn TZ was. Nu had ze dit na het openen van mijn Akasha Kronieken vlak daarvoor ook wel doorgegeven, maar tijdens het ondergaan van de inwijding voelde ik het zelf ook echt. Tijdens de inwijding, welke ik via een Sjamanistische reis onderging, kon ik steeds dieper zakken en in overgave gaan. Ik kon de weerstand richting mijn TZ loslaten, waardoor ik deze weer toe durfde te laten. Ik zag hierbij ook een beeld voor me dat ik hem in mijn armen sloot en ik mijn excuses aanbood voor het wegduwen van hem. Waarop ik hem hoorde zeggen dat dat niet nodig was om me te excuseren, omdat hij allereerst míj had afgewezen. Dus ook de energetische communicatie overdracht kwam meteen weer heel sterk op gang. Dit was een emotioneel moment. Ik moest even heel hard huilen toen ik voelde hoe mijn hart weer voor mijn TZ open ging. Het voelde weer net als wanneer ik rechtstreeks in de aardse dimensie met hem in contact stond. Die verbinding had ik nooit zo sterk met iemand ervaren. Die Kundalini energie die door mijn hele lijf stroomde. Opeens wist ik álles weer. Ook snapte ik na de inwijding de reden waarom ik was gaan twijfelen. Dat had te maken met het feit dat ik ging dissocieren (uit mijn lichaam ging) als reactie op de pijnlijke afwijzing in 3D van mijn TZ. En dat toen vervolgens mijn ex weer op de energetische radar verscheen, is voor mij een les geweest in het onderscheiden van zielsconnecties. Los gezien van een stukje energetisch karma dat nog getransformeerd mocht worden. Sindsdien heb ik nooit meer getwijfeld wie mijn TZ was! En ook lukte het me hierna wél om de focus op mezelf en mijn eigen proces te leggen ipv op externe zaken in de buitenwereld.



Ik vertel dit om jullie een voorbeeld te geven van hoe de Hatun Karpay ervoor kan zorgen dat je alles in een helderder perspectief kunt zien. Dat je meer in contact komt te staan met je innerlijk weten. Wanneer je niet goed in contact staat met jezelf ga je twijfelen en dan ga je alles analyseren, waardoor je helemaal vast gaat zitten in je hoofd. Je raakt dan uit je lichaam. Tijdens de Hatun Karpay wordt ook je chakra systeem opgeschoond en de zware energie verwijderd, waardoor er weer ruimte ontstaat om te kunnen landen in je lichaam. Je Jachay (hoofd), Munay (hart) en Llankay (buikgebied) komen weer met elkaar op één lijn. Hierdoor zullen alle puzzelstukjes (weer) op z'n plek vallen. Mogelijk ook vergeten kennis uit vorige levens. Op de langere termijn heeft dit als effect dat het je beter lukt om in je zielsmissie te stappen of deze te gaan uitdragen. Omdat de Hatun Karpay ervoor zorgt dat je meer in je kracht komt te staan, durf je er dan ook écht voor te gaan! Dit is een krachtige inwijding die echt de moeite waard is om beter in contact te komen met jezelf en daarmee ook met je zielsmissie en je TZ!


Let op; omdat deze inwijding zo krachtig is, raad ik je wél aan om de dagen ervoor en de dagen erna voldoende rust te nemen. Dus niet teveel plannen en het beste is om dit niet te doen tijdens een drukke werkweek. Ook is het raadzaam om het gebruik van schermpjes te minimaliseren. Electro magnetische straling beïnvloedt namelijk je energieveld. Teveel blootstelling hieraan zorgt ervoor dat boodschappen vanuit de Spirit dimensie niet goed kunnen binnen komen en je energie gaat omlaag. Drink de dagen na de inwijding veel water om je lichaam te zuiveren en (resterende) afvalstoffen af te voeren! Deze rust is met name erg belangrijk om de downloads en energietransmissie, die je middels deze inwijding verkrijgt, goed in je systeem te integreren en verankeren. Hierdoor zal het positieve effect ervan op de langere termijn ook sterker zijn.


Wanneer dit je aanspreekt en je voelt dat je de Hatun Karpay bij mij mag gaan doen, meld je dan aan via de mail. Mijn emailadres vind je onderaan deze pagina.


Liefs Angie Lalua 😘