Winterzonnewende 21-12-21 πŸŒžβ„

Goedemorgen lieverds! ❀

Vandaag is het 21 december 2021! Naast dat dit natuurlijk een mooie "spiegel datum" (21-12-21) is, is dit ook het begin van de Winter en de dag waarop het licht het donker overwint! βœ¨πŸ™πŸΌ Vandaag is het oa hier in Nederland de kortste dag, de dag met de minste zonuren. Hierna zullen de dagen weer gaan lengen, zal het licht weer toenemen tot aan de zomerzonnewende op 21 juni.

Ik werd vanmorgen in ieder geval met een blij gevoel wakker. De opkomende zon en het bevroren landschap gaf mij Γ©cht dat gevoel van een fris, nieuw begin. Precies passend bij een dag als deze, de winterzonnewende. πŸŒžβ„πŸŒˆπŸ™πŸΌ

Dat is ook waar de winterzonnewende voor staat.. Een nieuw begin en meer licht dat naar de aarde komt! Misschien voel je het al wel dat dat nieuwe begin er voor jou aan komt, op welke manier dan ook. De herfst is voorbij, de oogst is binnen en je oude jas mag je uittrekken en daar achter laten. Misschien heb je deze al achter je gelaten. Misschien voel je dat de relatie met je Tweelingziel nu meer stroomt doordat er veel karma is uitgewerkt. Of dat je in de buitenwereld al enige tijd geen contact hebt, maar je voelt dat je die afhankelijkheid richting de ander hebt losgelaten. Dat je gelukkig bent met jezelf en in acceptatie van het leven zoals het nu is en in een diep vertrouwen dat jullie elkaar weer zullen aantrekken in de buitenwereld. Maar je bent er niet (meer) obsessief mee bezig en je bent ook in staat te genieten van de innerlijke connectie die je ervaart.

Bij deze portaaldag met het spiegelgetal 21-12-21 voel ik dat de Tweelingzielen elkaar heel erg spiegelen momenteel qua gedrag richting elkaar, maar ook met wat je ziet in de buitenwereld bij die ander. Vooral wanneer jullie nog het één en ander mogen transformeren en helen in jezelf en in de connectie, kan die ander dit duidelijk naar je spiegelen. Maar ook kan het zijn dat jij bij je Tweelingziel bepaalde dingen voorbij ziet komen die jij ook graag wilt manifesteren in je leven of dat deze dat bij jou ziet. Dit gebeurt om elkaar te laten zien hoe jij je mooiste leven kunt leven en dat dat ook voor jóu is weggelegd. In plaats van te denken " Waarom hij/zij wél en ik niet?" kun je je afstemmen op mogelijkheden om ook datgene te bereiken. Dan shift je je frequentie van een lagere energie van jaloezie en mogelijk afgunst naar een hogere energie waarin alles mogelijk is. Hierdoor ben jij in staat dit ook aan te trekken in je leven! Om even een voorbeeld van dit spiegelen te noemen; mijn TZ en ik spiegelden afgelopen half jaar ook wat stukken naar elkaar waarin we al ons droomleven leven. Ik voelde duidelijk dat ik dat naar hém deed doordat hij geconfronteerd werd met het laten zien van de Sjamaan in mij aan de buitenwereld. Doordat ik actief in mijn zielsmissie als Sjamaan ben gestapt. Dit is ook zíjn zielsmissie, maar hij was destijds nog niet zover dat hij de mogelijkheden zag om dit uit te dragen en te tonen aan de buitenwereld. Hij daarentegen spiegelde mij weer door een foto van een camperbus te posten. Iets wat ook een (jeugd)droom van mij is om met een camper rond te trekken. Nu herkende ik het spiegelen meteen en wakkerde dit juist mijn innerlijk vuur weer aan om deze droom, welke ik eigenlijk jaren geleden al heb opgegeven, tóch te gaan waarmaken! Het staat al in mijn Hogere Plan geschreven! Het enige wat hoeft te gebeuren is dat mijn energie ermee in lijn komt, zodat ik dit in de buitenwereld kan aantrekken op het juiste moment! Dit geldt ook voor mijn TZ wat betreft het neerzetten van zijn zielsmissie als Sjamaan!

De winterzonnewende is een mooi moment om een ritueel uit te voeren. Bijv een vuurceremonie, waarbij je op een papiertje schrijft wat je wilt loslaten en in het oude jaar (de herfst op het Medicijnwiel) achter laten Γ©n de zaadjes die je wilt planten voor het nieuwe jaar. Wat wil je manifesteren in 2022? Schrijf dit alles op een briefje en gooi het in het vuur of verbrand het ❄πŸ”₯

Tevens zijn we nu aangekomen in de Winter op het Medicijnwiel en het Sneeuwgans seizoen. De Winter op het Medicijnwiel is verbonden aan de Divine Feminine, de vrouwelijke energie. De tijd om de intenties te zetten. De zaadjes te planten voor de volgende cyclus op het Medicijnwiel, welke in de Lente aanvangt. En ook de tijd om naar binnen te keren en in rust en overgave te gaan. Je mag de teugels even laten vieren. Geniet van het licht om je heen en wees trots op alles wat je bereikt hebt dit jaar! Alles wat je gemanifesteerd hebt en alles wat je getransformeerd hebt! Alle patronen en moeilijke stukken die je hebt geheeld en losgelaten. En het geeft niet wanneer je nog niet bent waar je wilt zijn. Een transformatie neemt veel tijd in beslag en iedere Medicijnwiel cyclus pel je weer een diepere laag af! Je doet het goed, lieverd. Waar je nu ook staat, wees trots op jezelf! Gun jezelf alle tijd die je nodig hebt en doe dat ook bij je Tweelingziel! Soms lijkt het alsof je stil staat, terwijl er onder de oppervlakte van alles wordt getransformeerd. Heb er vertrouwen in dat jullie precies daar zijn waar jullie nu moeten zijn!🌈 βœ¨πŸ™πŸΌ

Tot slot heb ik nog een paar gechannelde boodschappen voor de Divine Feminine en Divine Masculine! Fijne winterzonnewende toegewenst! β„πŸŒžπŸŒ²πŸ”₯πŸ™πŸΌ

Liefs Angie Lalua 😘

πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„

πŸ’œ Boodschappen voor Divine Feminine;

❄ Vaar op je eigen kompas. Volg je intuΓ―tie. Deze weet precies de weg die jij mag volgen en waar jij naar toe mag gaan.

❄ Omarm ook de mannelijke energie binnenin jezelf. Je mag een leider zijn en het heft in eigen hand nemen. Sta je mannetje en doe wat jij voelt dat je moet doen. Vertrouw op jezelf en stop met het iedereen naar de zin te maken. Je hoeft niet te leven volgens de verwachtingen van anderen. Je kunt heel goed je mannetje staan en de regie zelf in handen nemen!

❄ Laat oude patronen, die je herkent uit vorige relaties, los. Wanneer je nog vast zit in ongezonde gehechtheid aan een karmische partner, mag je deze los laten zodat je het nieuwe begin voor jezelf kunt manifesteren.

❄ Wanhoop niet wanneer iets niet gaat zoals je wilt of wanneer er een deur in je gezicht wordt dichtgeslagen. Misschien was dit gewoon niet de juiste weg en wil Spirit je hier tegen beschermen. Blijf vertrouwen dat, wat voor jou bedoeld is, op het juiste moment naar je toe zal komen.

πŸ’™πŸ’œ " Ik sta op het punt om mezelf over te geven aan deze connectie."

πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„

πŸ’™ Boodschappen voor de Divine Masculine;

❄ Laat je karmische patronen achter je. Laat die ongezonde relatie, waarvan je nog twijfelt of je die wel/niet moet verbreken, los. Je bent de ander niets verschuldigd. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en die ander is dat ook. Voor jezelf kiezen is niet egoΓ―stisch, maar juist hard nodig om geluk en overvloed in je leven te creΓ«ren.

❄ Blijf niet hangen in het verleden of jezelf de schuld geven van alles wat je in het verleden fout hebt gedaan. Ieder mens maakt fouten, ook jij. Dit waren niets meer dan levenslessen. Om ervaring op te doen, maar ook om inzicht te krijgen in jezelf en hoe je het de volgende anders kunt aanpakken. Het is niet nodig om jezelf hiervoor te blijven straffen of bang te zijn dat een ander (je DF) je nooit zal vergeven. Wanneer jij jezelf kunt vergeven, zal de ander dat ook bij jou te doen. Zorg goed voor jezelf en wees lief voor jezelf!

❄ Wanneer je je oude ballast achter laat kun je deze winter flinke sprongen vooruit maken! Je komt steeds dichterbij het leven dat jij graag wilt manifesteren. Ook in communicatie met je TZ kun je meer stroming ervaren. Misschien vertrek je van een oude naar een nieuwe plek. Dit kan zelfs letterlijk zijn dmv een verhuizing!

❄ Wanneer je je wat verward voelt over welke weg je mag in slaan en je het gevoel hebt je in een labyrint te bevinden; stop met als een kip zonder kop rond rennen. Ga stilstaan en keer naar binnen. Wanneer je je innerlijke leiding kunt horen, zal je al snel weten welke weg de juiste is! Maar om innerlijke leiding te kunnen ontvangen, moet je deze wΓ©l kunnen horen. En dat lukt niet wanneer je hoofd vol zit met ratelende gedachten of wanneer je je vastklampt aan een bepaalde overtuiging of denkpatroon, welke afkomstig is vanuit je ego.

πŸ’™πŸ’œ " Het is gewoon zo overweldigend allemaal. "

Daarom, lieve Divine Masculine, keer naar binnen en ga voelen! πŸ™πŸΌ

β„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒž

πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„πŸŒžβ„