Terugblik 2021πŸŽ†

Goedemorgen lieve Tweelingzielen! ❀

Hoe is het met jullie? Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Ik voel me vereerd dat ik de reading op oudejaarsdag mag doen. Ik maak namelijk al jaren iedere oudejaarsdag of rond de laatste dagen van het jaar een jaaroverzicht voor mezelf. Welke ik nu mooi kan samenvatten in de update, zodat ik het ook met jullie kan delen. Bij deze dus een terugblik op mijn 2021..

Gisteren heb ik een oudejaarsmeditatie gedaan en wat mij opviel is dat mijn 2021 tamelijk gezapig en gestructureerd is verlopen. In deze meditatie ging ik alle maanden langs en ik merkte dat ik niet echt veel spectaculaire hoogtepunten en dieptepunten kon ontdekken. Het voelde een beetje alsof er een vaste structuur in zat en veel dagen een beetje hetzelfde verliepen. Hoe anders was dit jaar in vergelijking met 2020.. Binnenin mij is er daarentegen van alles gebeurd. 2021 was echt het jaar van innerlijke transformatie. Het jaar van voor mezelf kiezen en voornamelijk op mezelf en mijn eigen proces, het ontwaken van de Sjamaan in mij, gericht te zijn. Het jaar van consuminderen en social distancing.. en dan niet vanwege corona, maar omdat ik alle ruimte nodig had voor mezelf om mijn band met de voorouders en mijn Gidsen te versterken. Zodat ik ze helderder kon horen zonder afgeleid te worden door teveel ruis op de lijn wegens afleiding in de buitenwereld.

De eerste grote stap in het voor mezelf kiezen heb ik in februari gezet. Ik heb in die maand jaar 2 van mijn opleiding ZijnsoriΓ«ntatie afgesloten. Wie dat wilde kon nog een derde jaar eraan vastplakken. Oa mijn Tweelingziel was van plan dat te doen. Maar ik voelde dat het voor mij tijd was voor iets nieuws. Ik had het gevoel dat deze opleiding me niet meer te bieden had dan wat ik in die 2 jaar had geleerd. Nu twijfelde ik eerst nog wel, want wanneer ik ook door zou gaan zou ik mijn TZ blijven zien. Maar ik was realistisch genoeg om me te bedenken dat ik het niet alleen voor mijn TZ kon doen. Een opleiding doe je voor jezelf. En ik zou in april beginnen met het Vind jouw Spirit programma, dus wilde ik daar mijn volledige focus op leggen. Dus zodoende besloot ik mijn TZ niet verder te volgen in de buitenwereld en me op mezelf te gaan richten. Dit voelde best wel als een sprong in het diepe. Want hoe zou het hierna gaan in de connectie, nu we elkaar niet meer troffen tijdens georganiseerde bijeenkomsten? Als er nog contact zou komen of blijven, zouden we zelf de moeite moeten doen om dit te onderhouden. Voor mij zou dat overigens geen probleem zijn, maar ja, dan moet de ander natuurlijk wΓ©l meewerken πŸ˜‰ En dat deed hij niet zo. Het contact in de buitenwereld was eenrichtingsverkeer. Als ik geen contact zocht, gebeurde er niets. En het begon me nogal tegen te staan dat ik de enige was die actief in ons contact investeerde. Daar besloot ik voorlopig ook maar even mee te stoppen. Ik mocht me echt op mezelf gaan richten. Dus meteen een flinke les in vertrouwen dat we elkaar vanzelf weer zouden aantrekken wanneer de tijd daarvoor rijp was. Dat gebeurde dit jaar niet. Maar achteraf voelde ik dat dat ook niet de bedoeling was. Ik had alle ruimte voor mezelf nodig om de Sjamaan in mij te ontwaken en voor de opzet van mijn bedrijf. Als ik daarnaast ook nog intensief contact met mijn TZ in de buitenwereld zou hebben met alle triggers die dat met zich mee brengt, zou ik me niet voldoende kunnen concentreren op mezelf. Ook dit was duidelijk onderdeel van ons Hogere Plan. Γ‰n daarnaast was het de bedoeling dat TZ en ik onze connectie van binnenuit (in 5D) gingen versterken, door de focus van de ander in 3D af te halen. Om los te komen van die afhankelijkheid richting elkaar. Dat laatste heeft wel een heel jaar in beslag genomen. Dat ging met ups en downs en de ene keer was het makkelijker dan de andere keer. Want ook al ben je in de buitenwereld niet met elkaar in contact; je pikt wΓ©l alle gevoelens en gedachten van elkaar op. Als Tweelingzielenpaar ben je zΓ³ met elkaar verbonden, je bent letterlijk één in energie, dus Γ©cht afstand van elkaar nemen lukt natuurlijk nooit. Dus ook hiermee mocht ik leren omgaan.

Gelukkig was het Vind jouw Spirit programma hierbij een grote ondersteuning. Aangezien deze, behalve dat je alle inwijdingen ontvangt om de Sjamaan in jou te ontwaken en activeren, ook gericht is op de samenwerking met je TZ in 5D. Het VJS programma heeft me dan ook heel ver gebracht in mijn innerlijke transformatie en het versterken van de verbinding met TZ in 5D. Ik heb hiervoor wel wat dingen moeten opgeven zoals wat ik net al aangaf het contact met TZ in de buitenwereld, maar ook een aantal vriendschappen die me belemmerden in het verder komen in mijn ontwikkeling en het minderen van sociale aangelegenheden zoals verjaardagen en me begeven op drukke plekken. Dit om mijn energie te beschermen en zuiver te houden. Maar dit voelde voor mij eigenlijk meer als een bevrijding als dat het een opoffering was. Ik voelde aan alles dat dit mijn zielspad was en hier wilde ik 100% voor gaan. De innerlijke transformatie was niet altijd makkelijk, want er kwam nog heel veel oude pijn omhoog. En ook het steeds gevoeliger worden en open gaan staan was een behoorlijke uitdaging. Ik pikte zoveel om me heen op dat het ook een flinke les werd om mijn energie effectief te leren beschermen. En ik moet toegeven dat ik daar nu nog wel eens moeite mee heb, maar aldoende leert men.

In de herfst merkte ik dat deze transformatie echt zijn vruchten af begon te werpen. Ik voelde me een stuk zelfverzekerder, voelde beter mijn grenzen aan en kon deze ook makkelijker communiceren richting anderen en ik voelde een stuk minder afhankelijk van mijn TZ in de buitenwereld. Ik kon me erin berusten dat het was zoals het was en het was goed zo. In november ben ik officieel gestart met mijn onderneming Lalua Wolf Spirit. Een prachtige mijlpaal! Nu ben ik nog bezig met het opbouwen van een klantenkring. Waarvan ik voel dat dat in 2022 pas Γ©cht gaat lopen. En ook dat heeft een reden, want deze winter mag ik vooral meer ontspannen en in de rust gaan. Ik heb hard gewerkt het afgelopen jaar en dat ontspannen is er wel eens een beetje bij ingeschoten. Ik moet nu echt oppassen dat ik niet oververmoeid raak. Alles mag nog wat meer integreren in mijn systeem. Daar is de winterperiode dan ook voor. Deze staat op het Medicijnwiel voor de rustfase wanneer de oogst is binnen gehaald en de zaadjes worden geplant voor het nieuwe seizoen. Die zaadjes zijn nu geplant en ik mag erop vertrouwen dat ze gaan groeien. Ik zal vanzelf voelen wanneer ik weer meer in actie mag komen. Het komt goed. Ik mag vertrouwen houden en ook wat liever voor mezelf zijn.

Tot slot wil ik mijn dankbaarheid uitspreken voor deze prachtige, verrijkende kansen die dit jaar op mijn pad zijn gekomen. Natuurlijk gaat daarbij ook mijn dank uit naar Avalon die het VJS programma heeft begeleid en daarnaast de individuele begeleiding en support! Ook ben ik erg dankbaar dat ik mijn talenten als reader heb mogen ontwikkelen dit jaar door in januari te zijn gestart als reader voor een prachtige groep Divine Feminines! Ik ben ontzettend dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen en voor de mooie contacten en vriendschappen die hieruit voort zijn gekomen. Hoe mooi is het dat wij elkaar als groep kunnen steunen op deze toch wel uitdagende en soms ook eenzame Tweelingzielen reis! Dmv de steun, warmte en positieve energie in deze groep kunnen we elkaar enorm opbeuren. Verder ben ik ook erg dankbaar voor mijn eigen groep Wolf Spirit, welke ik dit jaar heb opgericht en welke inmiddels mooi gegroeid is. Met ook hierin veel betrokken en supportieve leden. En inmiddels 4 readers! Wanneer je lid wilt worden van mijn groep kan dit via onderstaande link.

https://www.facebook.com/groups/202720154784941/?ref=share_group_link

Ik hoop dat we in 2022 onze mooie TZ community verder kunnen uitbreiden en natuurlijk dat we mooie verbindingen mogen aangaan en voortzetten.. met elkaar en met onze Tweelingzielen! Dit is zΓ³ waardevol! Ik wens jullie allemaal een heel goed uiteinde en een heel gezond, liefdevol en overvloedig 2022 toe!!πŸŽ†πŸ€πŸŒˆβ€πŸ™πŸΌ


πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†

πŸ’œ Divine Feminine


Bij deze kaarten krijg ik door dat je twijfelt over een aanbod dat je hebt gehad. De Two of Swords ligt hier omgekeerd en deze zegt me dat je een keuze mag maken. Omdat dit de eerste kaart is en we hierna de Four of Cups en Two of Coins op tafel zien liggen kan het ook zo zijn dat je al een keuze hebt gemaakt wat betreft een situatie en dat je nu niet meer terug kunt. Dat je al in gesprek bent geweest met mensen en je al 'ja' hebt gezegd op een aanbod of je hebt iets ouds al afgesloten en achter je gelaten. Of je bent hier mee bezig. Maar je weet ook nog niet precies hoe deze nieuwe weg gaat verlopen. Die onzekerheid maakt dat je ergens een gevoel van onveiligheid ervaart. Wat als het tegen valt of als het achteraf toch niet blijkt te zijn wat je wilt? Wordt alles wel goed geregeld? Sta je straks niet met lege handen? Dit zijn vragen die je momenteel veel bezig houden en je een beetje uit balans halen. Het kan ook zijn dat je de keuze hebt uit meerdere opties, die je allemaal enerzijds of anderzijds wel aanspreken, wat het lastig maakt om een weloverwogen keuze te maken. Ik voel hierbij dat je mogelijk aan het solliciteren bent, in between jobs zit of twijfelt over een samenwerking die jou is aangeboden. De Two of Coins staat voor een nieuw begin in werk en vaak voor een samenwerking. De Five of Spears op de kop geeft aan dat je momenteel erg in je hoofd zit en innerlijke strijd ervaart. Dit kan ook een strijd in de buitenwereld zijn om de juiste omstandigheden te creΓ«ren zodat je dat nieuwe begin kunt doorzetten. Als laatste tarotkaart zien we hier de Nine of Cups en op deze kaart zie je een man met zijn armen over elkaar zitten wachten. Hierbij krijg ik door dat er nog een stukje ontbreekt. Dit kan zijn dat je nog extra informatie of inlichting nodig hebt of dat er nog iets zwart op wit op papier gezet moet worden. Er mag nog iets op je pad verschijnen of geregeld worden. Daar is het wachten nu nog op. Wanneer dΓ‘t gebeurt kun je straks opgelucht ademhalen en verder met het uitwerken van je plannen.

⭐ Triologie van Licht

Je gaat een gouden tijd tegemoet. Een keuze die je nu maakt of onlangs hebt gemaakt zal ervoor zorgen dat je meer verlichting zal ervaren. Je energie frequentie zal toenemen en er is volop potentieel om je verder te ontwikkelen op dit gebied. Ik zie veel groen, dus misschien ga je naar een woon- of werkplek in de vrije natuur of in de buurt van veel groen. Dit zal je helpen om beter te kunnen aarden. Doordat je minder wordt blootgesteld aan de drukte en afleidingen van de stad, zal je energieveld minder vervuild raken en zal je dichter bij jezelf komen.

πŸŒ› Expect powerful change

Een nieuw begin, wat je te wachten staat, zal voor jou een krachtige verandering zijn. Misschien wel een verandering die betrekking heeft op een groot deel van je leven. Hierbij voel ik ook dat dit maakt dat je van binnen gaat veranderen in positieve zin. "New Moon Eclipse " staat bij deze kaart. Deze verandering is mogelijk tijdens het afgelopen eclipsseizoen (november/december) in gang gezet en gaat rondom de eerstvolgende Nieuwe Maan definitief worden of ten uitvoer worden gebracht. De Nieuwe Maan in aanstaande zondag al en deze staat in het teken Steenbok. Steenbok staat oa voor het werken aan en creΓ«ren van stabiliteit voor op de langere termijn. Wanneer je niet meteen helder hebt wat voor verandering dit kan zijn, kijk dan even terug naar thema's die speelden tijdens het laatste eclipsseizoen. Op dat gebied kun je nΓΊ namelijk een positieve verandering verwachten! πŸ€βœ¨πŸ™πŸΌ

πŸ† Jaguar

Vertrouw op je intuΓ―tie en handel daar naar. Wees niet bang.

Otorongo Jaguar vraagt je om moedig dit pad te blijven bewandelen. Ook wanneer de uitkomst je nog niet helemaal helder is. Het gaat allemaal goed komen! Alles komt op zijn pootjes terecht! En ja, dit is het juiste pad. Dat voel je aan alles, dus daar mag je echt op gaan vertrouwen.

🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾

πŸ’™ Divine Masculine


Bij de Hierophant krijg ik door dat Divine Masculine over veel wijsheid beschikt. Ook oeroude wijsheden en kennis, welke nu weer in zijn bewustzijn zijn komen opborrelen. Er is hem meer duidelijk geworden over jullie connectie en over wat zijn zielsmissie is. Het kan zijn dat hij zich meer met het spirituele is gaan bezig houden. Dat hij zich hier meer in is gaan verdiepen. Anderzijds kan de Hierophant ook staan voor oude overtuigingen wat betreft geloof, die eigenlijk niet of niet meer in lijn zijn met wie hij nu is. Ik hoor nu dat het gaat om een strijd tussen het traditionele geloof wat hem van huis uit is aangeleerd en het spirituele, wat hem eigenlijk meer trekt. De King of Spears op de kop hierbij zegt me dat hij daar niet over praat met zijn omgeving. Hij houdt zich stil. Waarschijnlijk uit angst om veroordeeld of tegengesproken te worden. En misschien spreekt DM zelfs zichzelf hierin nog een beetje tegen. Hij neemt hierdoor een afwachtende houding aan. Dit kan zijn naar jou, maar het kan ook zijn dat hij hierdoor vast blijft zitten in zijn hoofd of in zijn oude omgeving (Six of Swords omgekeerd). In ieder geval maakt dit dat er iets stagneert op zijn pad waardoor hij niet echt verder komt. Wat wΓ©l heel positief is, is dat we als laatste tarotkaarten The Chariot en The Emperor zien. Dit zegt me dat hij dit gaat overwinnen. Hij gaat boven de oude overtuigingen uitstijgen en ook in zijn spirituele ontwikkeling gaat hij boven zichzelf uitstijgen. Dit zorgt ervoor dat hij meer in zijn kracht zal gaan staan en gaan staan voor waar hΓ­j in gelooft. DM mag in de rol van persoonlijk leiderschap gaan stappen. The Emperor kan ook staan voor een vader(figuur). Misschien heeft DM oude overtuigingen van zijn vader overgenomen of heeft hij zich al die tijd stil gehouden omdat hij bang was zijn vader teleur te stellen. Maar hij mag nu zΓ©lf de rol van de vader op zich gaan nemen. Hij mag nu een goede vader voor zijn eigen innerlijk kind worden en vertrouwen op zijn eigen zielspad en zienswijze βœ¨πŸ™πŸΌ

⭐ Vergeven

Ik herinner me nu dat vorige week bij de DM ook al een boodschap door kwam over dat deze zijn DF vraagt om vergeving. En nΓΊ weer, dus dit is wel duidelijk iets wat DM veel bezig houdt. Mogelijk gaat DM nu ook door een stuk van zelfvergeving. Dat deze in het reine probeert te komen met eerder gemaakte ("foute" ) keuzes of het zichzelf niet zien voor wie hij is en zijn authentieke zelf niet serieus nemen.

πŸ’ŽπŸŒΉ Rozenkwarts

Samensmeltende harten. In liefde verbonden.

Wanneer DM zichzelf vergeeft en zijn eigen zienswijze, wensen en behoeften serieus neemt, zal hij in staat zijn om zijn hart meer te openen voor jou. Jullie contact zal dan op een meer natuurlijke wijze gaan stromen en soepeler verlopen ❀

🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

Met deze boodschappen knal ik 2021 uit... Ik wens jullie nogmaals een hele fijne jaarwisseling en een voorspoedig en gezond 2022 toe!! Uiteraard hoop ik jullie volgend jaar weer bij te kunnen staan met mooie, inzichtgevende berichten! Tot slot wil ik Spirit bedanken voor het doorgeven van de boodschappen aan mij. We gaan er een mooi, overvloedig en gelukkig 2022 van maken in liefde en gezondheid!!πŸŽ†πŸŽŠπŸΎβ­πŸ€β€πŸŒΉπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

Veel liefs Angie Lalua 😘