Energie na de Nieuwe Maan in Tweelingen ๐ŸŒ›โ™Š

Goedemorgen lieverds!โค

Bij deze een paar boodschappen betreft de energie die in gang is gezet naar aanleiding van de Nieuwe Maan in Tweelingen van gisteren. Wat mogen we verwachten in deze nieuwe maanfase?

๐ŸŒ›Your hard work is paying off ~ New Moon in Capricorn

Je hebt hard aan jezelf gewerkt. Het is een pittig proces geweest en dat is het bij tijd en wijle misschien nog steeds wel. Soms kan het voelen alsof je twee stappen vooruit gaat en vervolgens weer รฉรฉn stap achteruit, waardoor het voor je gevoel lijkt dat je maar een beetje op dezelfde plek blijft. Misschien zie je nog geen (stabiele) vooruitgang in je buitenwereld en maakt het je wat moe of gedemotiveerd. Dit kan gaan over je Tweelingzielen connectie, maar ook over een ander gebied van je leven en voor sommigen wellicht zelfs in zijn algemeenheid. Misschien geef je soms zelfs de hoop op en heb je het gevoel dat alle moeite, die je erin hebt gestoken, verspilde energie is geweest. Toch gloort er hoop aan de horizon. Misschien kun je hier al een klein beetje van zien of voel je het al aan, maar het kan ook zijn dat je dat nog helemaal niet helder hebt. Dat je blik wat vertroebeld is, mogelijk door uitblijvende resultaten of recente teleurstellingen in je buitenwereld. Maar ik mag doorgeven dat er binnenkort een einde aan deze onzekerheid komt. De resultaten van je harde werken gaan zichtbaar worden. Iets waar je al lang mee bezig was, tot nu toe zonder zichtbaar resultaat, zal nu makkelijker naar je toe te halen zijn. Mits je de kansen, die zich aandienen, benut en wanneer je het vertrouwen en geloof in een positieve uitkomst weet te behouden. Deze projecten of manifestaties vragen nog wel het nodige werk en je gerichte aandacht, maar wanneer je het gevoel hebt dat het de goede kant op gaat, zal het gemakkelijker zijn om dat vol te houden.

๐ŸŒ› Step out of your comfortzone ~ North Node

Spirit vraagt je om een stap te nemen die buiten je comfortzone is. En ja, dat kan eng zijn wanneer je niet goed weet hoe het uitpakt. Maar wanneer je niets doet, gebeurt er ook niets en blijf je zitten waar je zit. Jij mag eerst in vertrouwen een stap nemen, zonder dat je al resultaten ziet in de buitenwereld of dat je zekerheid hebt over wat je te wachten staat. Maar deze stap, of dat nu een verhuizing is, verandering van werk of toch maar eens de stoute schoenen aantrekken om een (spannend) gesprek aan te gaan, enz., mag eerst genomen worden voordat je verder kunt. Wanneer deze stap is gemaakt is het balletje aan het rollen en zal er snelle vooruitgang zijn op meerdere gebieden van je leven. Maar eerst mag die ene (grote) stap genomen worden. Jij springt eerst en je mag erop vertrouwen dat je wordt opgevangen. Je wordt begeleid en beschermd door Spirit. Daar mag je op vertrouwen. Ik voel dat er nog wel veel angst en weerstand is om die stap te nemen. Ik zie een barriรจre van angst voor het onbekende en mogelijk angst voor afwijzing of afkeuring. Maar deze angst is ongegrond, want dit is helemaal in lijn met je zielsmissie, dus wanneer je deze stap neemt zal je aan alle kanten geholpen worden om dit mogelijk te maken. Dit kan zijn in de vorm van inzichten, een plotseling gevoel van kracht en frisse moed, maar ook kan Spirit mensen op je pad sturen die je verder kunnen helpen. Bijv voor praktische ondersteuning of advies. Sta er voor open om deze hulp te ontvangen. Wees niet te wantrouwend en bang dat je "in de val " zal lopen. Misschien durf je mensen niet makkelijk toe te laten omdat je in het verleden in aanraking bent geweest met mensen die het minder goed met je voor hadden. Maar dat is nu niet meer. Je mag deze ervaringen meenemen om te beoordelen of iets goed voelt of niet. Deze ervaringen hebben je meer alert en minder naรฏef gemaakt en je intuรฏtie versterkt. Je bent nu beter in staat om naar je intuรฏtie en je "gut feeling " te luisteren. Maar de valkuil bestaat dan ook dat je in angst schiet en je gaat denken dat iets te mooi is om waar te zijn of dat je straks ergens aan vast zit of in verzeild raakt waar je moeilijk nog vanaf komt. Wanneer je dat gevoel heel sterk hebt, begin er dan niet aan. Maar schiet ook niet onnodig in angst. Wanneer je naar binnen keert en contact maakt met je onderbuikgevoel dan voel je of iets veilig is of niet.

๐ŸŒ› Be bold and make the first move ~ Cardinal Moon

Ik voel dat deze kaart een vervolg en extra bevestiging is van de kaart hiervoor. Misschien vind je het juist lastig om initiatief te nemen. Dat kan een behoorlijke stap buiten je comfortzone zijn. Het kan zijn dat je al heel lang voelt dat jij contact met iemand mag opnemen om iets recht te zetten of uit te praten. Misschien in de connectie met je Tweelingziel. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij degene bent geweest die de boot heeft afgehouden, de relatie hebt verbroken of de deur hebt dichtgegooid. In dat geval kan het zijn dat er nu steeds in je opkomt dat je iets in de buitenwereld mag doen om het contact weer op gang te brengen. Misschien mag je een brief schrijven of voel je dat je even mag bellen. Wanneer dit niet om je TZ gaat, kan het ook te maken hebben met een ander contact. En anders wil deze kaart je zeggen dat je zelf in actie mag komen om zaken te veranderen in je buitenwereld. Bijv door een oproep te plaatsen dat je een nieuwe woning zoekt, te reageren op een advertentie/vacature of door te gaan netwerken met mensen, die je mogelijk kunnen helpen om een project op te zetten of je gaat stappen zetten om een eigen onderneming op te zetten. Ongeacht wat voor jou resoneert. Wanneer je inzichten binnen krijgt, is het wรฉl belangrijk dat je daar ook actie op onderneemt. Wanneer je dat nog niet durft; onderzoek dan waar die angst vandaan komt. Ben je bang om te falen? Om iets verkeerds te zeggen? Ben je bang voor afwijzing? Bang om een verkeerde keuze te maken? Of wellicht is het een angst gebaseerd op iets wat in het verleden is misgelopen. Ook dan geldt; neem de lessen die je daaruit hebt geleerd mee, maar laat ze je niet verlammen. Je bent nu zoveel verder in je proces dan destijds en zal ook eerder je valkuilen herkennen. Vraag je Gidsen om bescherming en begeleiding bij het nemen van grote beslissingen.

๐ŸŒ› Detoxify ~ Full Moon in Taurus

Ontdoe jezelf van alles wat je vasthoudt en tegenwerkt op je pad naar meer verlichting en in je TZ proces. Dit kunnen karmische koorden zijn, contacten met mensen die je belemmeren in je verdere ontwikkeling, maar het kan ook gewoon het zuiveren van je lichaam en geest betekenen. Zoals negatieve gedachten en oude overtuigingen ombuigen, jezelf een gezonder eetpatroon aanleren of je energieveld opschonen bijv door te baden in zeezout of Himalaya zout, smudgen met salie of Palo Santo (heilig hout), een detox kuur nemen zoals een reinigende kruidendrank op natuurbasis of detoxerende thee. Vraag je lichaam wat het op dit moment nodig heeft om meer in balans of tot rust te komen.

๐ŸŒ› Leave the past behind ~ Last Quarter Moon in Capricorn

Aan je verleden valt niets meer te veranderen. Het kwam al eerder omhoog in deze reading dat er bij velen nog angsten spelen die voortkomen uit ervaringen in het verleden en die je belemmeren om bepaalde stappen te ondernemen in het hier en nu. Maar het wil niet zeggen dat, wanneer je een negatieve ervaring hebt, dat het altijd zo zal gaan. Bijv wanneer bepaald werk echt in lijn is met je zielsmissie, wanneer je weet dat daar je talenten liggen, mag je erop vertrouwen dat dat wรฉl een succes kan worden. Omdat je deze in het verleden nog niet had ontdekt zocht je waarschijnlijk steeds in de verkeerde richting en nam je werk aan dat niet bij je pastte. Dan kan het zijn dat je ergens de overtuiging hebt opgedaan niets te kunnen (volhouden) of niet goed genoeg te zijn. Maar je bent altijd goed genoeg voor je zielsmissie. En wanneer je die nog niet hebt ontdekt, verdiep je dan in een hobby..Wie weet wat daaruit voortvloeit en welke talenten je mag ontdekken. Maar ook in de connectie met je Tweelingziel kunnen er harde lessen zijn geweest of kunnen zowel jij als de ander dingen gedaan of gezegd hebben waar je nu spijt van hebt. Dat geeft niet. Ieder mens maakt fouten. Zie deze als leerpunten en niet als iets waarop je de ander en/of jezelf op zou moeten blijven afrekenen. Praat erover wanneer je dat nog steeds dwarszit of wanneer er nog onduidelijkheden zijn. Sta ook open voor het verhaal van de ander. Waarschijnlijk zijn/haar intenties helemaal niet verkeerd en deed deze jou pijn omdat deze zelf pijn had, de connectie als te overweldigend voelde of verstrikt zat in karmische patronen. De deur dichtgooien of dicht blijven houden brengt jullie niet verder. Daarmee wordt het niet opgelost en wordt het probleem in je hoofd wellicht zelfs groter gemaakt dan dat het in werkelijkheid is. Blijf niet vasthouden aan zaken die in het verleden hebben gespeeld. Je leeft nรบ. In het hier en nu. Bekijk en benader de situatie en je TZ zoals deze nรบ is en bouw vanuit het hier en nu aan een nieuwe toekomst.

๐ŸŒ› Forgive ~ Full Moon in Pisces

Ook deze kaart sluit mooi aan op de vorige. Je mag je Tweelingziel vergeven voor fouten en misstappen die deze in het verleden heeft begaan in het contact met jou, maar je mag vooral ook jezelf vergeven. Het TZ proces is een rollercoaster met vele hobbels en vallen en opstaan. Uit wanhoop of frustratie kun je dan wel eens net de verkeerde dingen doen of zeggen. Bijv vanuit een angst om de ander te verliezen of om zich kwetsbaar op te moeten stellen. De intentie van de persoon naar jou of die van jou naar de persoon weegt belangrijker dan de "wanhoopsdaad " die is gedaan. Probeer dat stukje te overstijgen en te kijken naar de connectie in zijn geheel. Hoe voelt de energie tussen jullie? Niet toen, maar in het hier en nu. Blijf niet hangen in; "Ja maar toen heeft hij tegen me gelogen, mij geblokkeerd op Whatsapp, de relatie verbroken, enz. " Waarschijnlijk is je TZ in paniek geraakt omdat je te dichtbij kwam, voelde hij/zij zich niet klaar voor jou, was deze niet bereid om de eigen schaduwstukken aan te kijken, was deze bang voor afwijzing of om jou te verliezen, enz. Een kat in het nauw kan rare sprongen maken. Dit proces moest je TZ eerst met zichzelf aangaan voordat deze รผberhaupt een stabiel commitment met jou zou kunnen aangaan. Wat er ook gebeurt mag zijn; het waren lessen en deze hebben jullie uiteindelijk sterker gemaakt. Wanneer je het moeilijk vindt jezelf of de ander te vergeven, dan kun je ook de Engelen en je Gidsen vragen je daarbij te helpen. Of je doet een vergevingsritueel. Dit kun je doen vanuit je eigen intuรฏtie. Laat maar omhoog komen waarvoor je jezelf of de ander wilt vergeven. Laat maar omhoog komen wat er gezegd wil worden. Pak evt een foto van degene die je wilt vergeven erbij en smudge deze en/of het energieveld tussen jullie met salie en spreek daarbij de ho' oponopono uit (" Ik hou van je. Ik vergeef je. Dankjewel. "). Dit kun je zowel naar jezelf voor de spiegel uitspreken als naar de ander. Ook kun je de ander tijdens dit ritueel voor je visualiseren en een bol van wit licht om jullie heen plaatsen. Of je schrijft de ander een brief die je vervolgens begraaft in Pachamama (Moeder Aarde) of verbrandt middels een vuurceremonie. Voel maar wat voor jou goed en kloppend voelt.

๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ

Tot zover de boodschappen die ik jullie mocht meegeven. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Wanneer je het gevoel hebt dat het niet met jou persoonlijk resoneert, kan het ook zijn dat dit het proces is waar je Tweelingziel op dit moment doorheen gaat. Ik wens jullie nog een fijne dag toe!๐ŸŒ›๐Ÿ€โค๐ŸŒน๐ŸŒˆ๐Ÿ™๐Ÿผ

Veel liefs Angie Lalua ๐Ÿ˜˜