TZ reading 23 augustus + Maagd seizoen♍

TWEELINGZIELEN DAGREADING EN MAAGD SEIZOEN ♍Goedemorgen lieverds! ❤

Bij deze de Tweelingzielen reading

van vandaag..


🛣 De Weg


🌫 De Wolken


🐍 De Slang

Je Tweelingziel staat momenteel op een kruispunt. Hij staat daar al een tijdje en ik zie hem vertwijfeld om zich heen kijken. "Zal ik naar links of naar rechts gaan?" Op de weg waar hij zich nu bevindt lijkt hij niet verder te kunnen. De Wolken staan voor een blokkade. Maar ook voor het in je hoofd zitten. Bij die blokkade, die hem hindert om de weg die hij nu bewandelt te vervolgen, voel ik dat er iets is gebeurd waardoor hij niet verder kan. Daar loopt hij muurvast. Ik voel dat Spirit bewust deze hindernis op zijn pad heeft geplaatst om hem een andere richting in te duwen. Hij heeft zelf de keuze gehad. Meerdere mogelijkheden zijn hem geboden om op het pad van zijn zielsmissie te geraken. Maar hij heeft het al die tijd weggewuifd en ervan weg gekeken. Die berg, die hij daarvoor moest beklimmen, leek te hoog. Het voelde als té risicovol om zekerheden op te geven. Maar zekerheid is sowieso een illusie.

Niets in de aardse materie biedt je de garantie dat het voor altijd zal zijn. Een relatie niet, een huis/woonplek niet, een baan niet, geld niet.. Dit zijn allemaal uiterlijke afhankelijkheden waar we ons aan vastklampen. Ja, we hebben geld en dus een bron van inkomsten nodig hier op aarde. We hebben onderdak nodig. Dat zijn onze basisbehoeften. Maar er is niet slechts één manier om deze te vergaren. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. We zijn geneigd om ons vast te houden aan dat wat we kennen, omdat het een veilig gevoel geeft. Je weet nu wat je hebt, maar wat je straks krijgt moet je nog maar afwachten. Hang naar zekerheid is volkomen menselijk. En bepaalde stabiliteit is ook nodig om ons prettig te voelen. Wanneer het voor jezelf goed voelt is het goed natuurlijk. Maar wanneer je doorslaat in je hang naar zekerheid blokkeert het je juist en houdt het je gevangen in die kooi genaamd comfortzone. Daar word je ook niet gelukkig van en het stagneert je groei. Nieuwe dingen kunnen niet ontstaan en niet tot bloei komen wanneer je het oude niet loslaat.

Ik voel dat dit de blokkade is die in het hoofd van de TZ speelt of lange tijd heeft gespeeld. "Should I stay or should I go?" Maar wanneer hij niet kiest wordt er voor hem gekozen. Het verbaast me dat de toren er niet bij ligt, want ik voel toch echt een towermoment aankomen voor veel van onze Tweelingzielen. Mogelijk tijdens de Mercurius retrograde die 9 september van start gaat. Of vlak ervoor zodat er tijdens de Mercurius retrograde de tijd is om op de afgelopen tijd en het pad dat achter hem ligt te reflecteren. Bij dat towermoment of die blokkade die de weg, waar hij nu op zit, verspert, voel ik een relatie die door de ander wordt beëindigd of dat deze zodanig escaleert dat het buigen of barsten is. En anders een werksituatie waarin hij niet verder kan of hij komt gedwongen thuis te zitten zodat hij "met zichzelf moet zitten " om dingen aan te kijken en te stoppen met wegrennen voor zijn gevoelens. En dit kan nu extra uitdagend zijn, want de zon verschuift in het Aardeteken Maagd (Beer seizoen op het Noord-Amerikaanse Medicijnwiel). De valkuil van Maagd is dat deze een enorme hang naar zekerheid en veiligheid heeft en het liefst geen risico's neemt. Met name financiële stabiliteit en zekerheid heeft Maagd hoog in het vaandel staan. Daarnaast is Maagd behoorlijk gericht op details. Alles moet precies kloppen. Dit teken kan hier behoorlijk pietluttig in zijn en alles tegen elkaar afwegen of het "wel verstandig " is om een bepaalde keuze te maken. De positieve kant hiervan is echter wel dat Maagd gaat voor duurzaamheid en stabiliteit voor op de langere termijn. Als Maagd een keuze maakt is deze weloverwogen en eenmaal over de streep zal deze er ook volledig voor gaan. Maagd is een harde werker en als ie A zegt, zegt ie ook B. Hij is bereid zijn handen ervoor uit de mouwen te steken.

Datgene wat bij je TZ op zijn pad is gekomen zal eerst volledig geanalyseerd en uitgeplozen worden voordat er concrete stappen worden gezet. Krachtdier Eekhoorn komt omhoog bij mij. Eekhoorn is een verzamelaar. Hierbij voel ik dat je TZ druk bezig gaat of momenteel is met het verzamelen van informatie over zijn nieuwe doelen om zo voor zichzelf meer duidelijkheid te krijgen. Ook kan het zijn dat hij duidelijkheid krijgt over iets wat hij eerder terzijde heeft geschoven of "op de grote stapel gelegd ". Eekhoorn staat ook symbool voor het opslaan/verstoppen van een voorraad. Hier doet ie dan niet meteen iets mee. Hij laat het links liggen tot het moment dat hij het nodig heeft en het voor hem bruikbaar is. Deze tijd is bij je Tweelingziel nu gekomen. Hij heeft de connectie of ideeën mbt zijn zielsmissie lange tijd terzijde geschoven of voor zich uit geschoven. Maar onlangs (zo rond de Leeuwenpoort voel ik) is er iets op zijn pad gekomen waardoor hij toch de motivatie heeft gekregen om vaart achter zijn plannen te zetten. Toch is het niet handig om over één nacht ijs te gaan en dat doet hij ook niet. Ik voel dat in het Maagd seizoen alles wat meer gaat landen en dat hij deze tijd gaat voortborduren op wat hij hier nu eigenlijk mee wil en hoe hij dit vorm kan gaan geven. De reden dat hij de stap nog niet maakt is enerzijds ook omdat er nog informatie en duidelijkheid ontbreekt. Er staat nog niets vast. Misschien is dat gewoon een kwestie van afwachten totdat de zaakjes rond zijn. Maar ook dat gebeurt met een reden. En die reden is dat er nog een stuk oude huid mag worden afgepeld, zoals de Slang hier aan geeft. Amaru, totemdier Slang is één van de hoofdtotemdieren van het Zuiden op het Inca Medicijnwiel. Het Zuiden staat voor de zomerperiode en hier bevinden we ons nog steeds in. Al gaan we aardig richting het einde, richting het Westen waar we die oude huid mogen loslaten. Maar daarvoor dienen die obstakels en beperkende overtuigingen (daar waar de oude huid symbool voor staat) eerst te worden aangekeken en getransformeerd. Dat is wat er nu gebeurt, zoals ik bij deze energie voel.

Na dat transformeren komen we terug bij dat kruispunt.. De recht doorgaande weg van de ratrace waar hij al zolang in zit en in mee bleef gaan is geblokkeerd. Terug gaan is geen optie. Dus hij zal een andere richting moeten kiezen. Hij zal links of rechts moeten. Wat gaat het worden? Het pad van nieuwe afleidingen of het pad van zijn zielsmissie? Beide wegen brengen hem uiteindelijk waar hij moet zijn, maar met afleidingen en omleidingen duurt het langer.. Toch mogen we erop vertrouwen dat ook dat weer nieuwe ervaringen brengt die bruikbaar zijn voor zijn toekomst en zijn zielspad. Zoals Eekhoorn zijn voorraad soms ergens laat liggen om het later alsnog aan te breken. Wél waagt Eekhoorn de sprong om nieuwe paden te verkennen. Er is geen goed en geen fout. Brengt het je niet wat je ervan had gehoopt, dan brengt het je lessen die je kunt meenemen voor de toekomst. We mogen vertrouwen hebben en niet te bang zijn om een verkeerde keuze te maken 🙏🏼

Wanneer je het gevoel hebt dat het meer met jou resoneert dan met je Tweelingziel, kan dit natuurlijk ook. We dragen allen zowel de Divine Feminine energie als de Divine Masculine energie in ons.

Fijne dag!🍀

Liefs Angie Lalua 😘