Mijn diensten

Akasha Kronieken reading

Tarief: € 99,99


Door jouw Akasha Kronieken te openen krijg ik inzage in de database van je Ziel. Hierbij maak ik contact met jouw Gidsen en Leraren om mij informatie te verschaffen over wat jouw doel is hier op aarde en je (gezamenlijke) zielsmissie met je Tweelingziel. Ook kan ik doorkrijgen waar jullie staan in jullie tweelingzielenproces, het karma dat jullie nog uit te werken hebben en informatie over vorige levens.


Tijdens een 60 minuten durende Akasha sessie via Zoom ontvang je van mij de informatie die ik over jullie door krijg via Spirit. Daarnaast verwijder ik zware energie uit je buikgebied en open ik je Wiracocha (8e chakra die zich ca. 10 cm boven je kruin bevindt en waarin je Hogere Plan ligt opgeslagen) , zodat je energie weer gaat stromen en je spirituele kennis vanuit vorige levens weer kan terugkeren.


Voor het boeken van een sessie kun je per email een afspraak met me maken. Mijn contactgegevens vind je onderaan de site.


Wanneer je behoefte hebt aan een meer concrete uitleg over wat de Akasha Kronieken precies inhoden, kijk dan even in het menu en klik vervolgens op het kopje "Akasha Kronieken. "