Over mij

Nu heb ik op mijn homepage al een beknopte beschrijving gegeven van wie ik ben. Op deze subpagina zal ik hier nog wat verder op ingaan.


Mijn Tweelingzielen proces

Op 20 februari 2020 keek ik voor het eerst in de ogen van mijn Tweelingziel. Allereerst is de datum al bijzonder aangezien deze het Meestergetal 2222 in zich draagt. Dit getal staat voor samenwerken en iets opbouwen. Ik voel dat dit in ons geval duidelijk staat voor het (helpen) opbouwen van de Nieuwe Tijd, het Watermantijdperk. Het bijdragen aan een nieuwe samenleving, welke meer gebaseerd is op harmonie en gelijkwaardigheid.Alvorens ik mijn Tweelingziel in deze aardse dimensie ontmoette, heb ik hem twee jaar eerder al gezien in een visioen. Achteraf voelde dit als een 'Sneak preview' voor wat er in 2020 ging komen. Ik zag hem aan een tafel zitten achter een laptop. Hij zat met zijn rug naar me toe. Precies dat beeld zag ik op 20 februari 2020 toen ik hem voor het eerst in het vizier kreeg in de aardse realiteit. Het was de eerste dag van het tweede leerjaar van mijn opleiding Zijnsoriëntatie, waar de cursisten die op andere locaties jaar 1 gevolgd hadden, zich samenvoegden. Eén van hen was mijn Tweelingziel. Hij was de laatste van alle nieuwe cursisten aan wie ik me voorstelde. Op dat moment zag ik meteen heel duidelijk het visioen uit 2018 voor me. Althans mijn onderbewuste registreerde dat en ik kreeg dat later door van mijn Gidsen, want in werkelijkheid ging het heel snel. Maar nu draaide hij zich naar me om..


Toen ik in die ogen keek, was ik me er meteen van bewust dat ik hier vele malen eerder in had gekeken. Het voelde als een oude bekende die ik na lange tijd weer zag. Iemand van wie ik nooit had verwacht dat ik die ooit nog terug zou zien en wat dan nu tóch gebeurde. Maar tegelijkertijd deinsde ik van schrik even achteruit. Ik zag datzelfde shock effect in de ogen van mijn Tweelingziel. Deze eerste dag moest ik dan ook niet zoveel van hem hebben. Het was allemaal te overweldigend. Op de tweede cursusdag werd ik min of meer gedwongen door Spirit om het proces aan te gaan. Dit gebeurde tijdens een oefening waarbij we elkaar vijf minuten lang in de ogen moesten staren. Wat dit bij me teweeg bracht is met geen pen te beschrijven! Het voelde alsof er een vuurpijl rechtstreeks in mijn hart werd geschoten. Mijn hartchakra voelde aan alsof deze in brand stond. Dat was het moment waarop de Kundalini energie, de levensenergie die het transformatie proces van het chakrasysteem in gang zet, geactiveerd werd.


De bedoeling was dat we op maandelijkse basis één of twee dagen als studiegroep bij elkaar zouden komen, maar de corona crisis heeft onze aardse schema's behoorlijk op de schop gegooid. Twee dagen voor de eerste lockdown heb ik mijn Tweelingziel nog gezien en daarna tot eind juni niet meer. Althans niet in fysieke vorm. Ik voel heel duidelijk dat dit ook precies de bedoeling van Spirit was. We hadden de tijd nodig om deze energetische verschuiving in ons systeem te integreren. Anders zou het te snel gaan. Het fysieke lichaam zou het proces dan niet meer kunnen bijbenen, waardoor deze uitgeput zou raken. In deze maanden hadden mijn Tweelingziel en ik dan ook weinig aards contact. Maar binnenin me stormde het. Ik voelde hem in energie constant om me heen. De eerste maanden waren een enorme rollercoaster waarin ik van allerlei stukken in mezelf mocht aankijken, maar waarin ik ook voorbereid werd op mijn zielsmissie als Sjamaan. Al was ik me daar toen nog niet bewust van. Ik begon geheel vanuit mijn intuïtie al Sjamanistische rituelen uit te voeren. Iets wat mij tijdens het Vind jouw Spirit programma duidelijk werd. Maar toen had ik nog geen flauw benul waarom ik de drang kreeg om hartjes van bloemblaadjes achter te laten in de natuur en stenen te verzamelen.


In het najaar van 2020 kwam het Sjamanisme op mijn pad. Het begon ermee dat ik op YouTube werd toegetrokken naar de maanreadings voor Tweelingzielen van Avalon Sjamaan (onder het kopje 'links' vind je een link naar haar website). Aangezien zij een prettige energie had welke ook resoneerde met mij, ben ik haar blijven volgen en heb ik een aantal keren meegedaan aan een Sjamanistische reis via Zoom. Op een gegeven moment opperde Avalon dat ze het Vind jouw Spirit programma wel iets voor mij vond, aangezien ze duidelijk een Sjamaan in mij zag. Ik was destijds nog niet zover dat ik dit ook bewust kon voelen, maar daar kwam al snel verandering in. Dit gebeurde tijdens oefeningen met mijn Tweelingziel! Deze deed herhaaldelijk uitspraken die gebaseerd waren op het Sjamanisme. Ook hij was zich hiervan niet bewust. Maar het zorgde er wél voor dat er bij mij hele heldere inzichten binnen kwamen. En dat was nou nét de bedoeling! De boodschap hierachter was dat ik mijn Sjamanistische kennis uit vorige levens weer mocht terughalen en de Sjamaan in mij mocht ontwaken en activeren!Na die tijd kwam er weer een lockdown en heb ik mijn Tweelingziel begin dit jaar nog 2 keer online gezien tijdens een bijeenkomst met de studiegroep. En dat was dan ons aardse contact tot nu toe.. We mochten tijdelijk even ons eigen pad gaan bewandelen. Al was dat bij tijd en wijle moeilijk, want natuurlijk verlangde ik naar zijn fysieke aanwezigheid en nabijheid, maar toch voelde ik aan alles dat deze "separatie " nodig was om de focus te kunnen terugbrengen naar mezelf. En in energie ben je als Tweelingzielenpaar zijnde altijd met elkaar verbonden. Separatie is een illusie! Je kunt nooit werkelijk van elkaar gescheiden zijn. Je blijft elkaars gevoelens en gedachten oppikken en wanneer je jezelf voldoende daarvoor open stelt, kun je elkaars energie ook bewust voelen binnenin jezelf en om je heen!


Vind jouw Spirit programma


In april dit jaar ben ik gestart met het Vind jouw Spirit programma, waar ik namens Avalon via de Q'eros uit Peru de drie Inca hoofdinwijdingen, de Ñusta Karpay, Munay-Ki en Qoto Kuna mocht ontvangen om de Sjamaan in mij volledig te kunnen ontwaken en activeren. Deze inwijdingen brengen grote energietransmissies en een volledige opschoning en reset van je energiesysteem met zich mee. Dit was zodanig intensief dat ik het écht wel nodig had om de volledige focus op mezelf en mijn ontwaken als Sjamaan te houden. Gedurende het programma besefte ik des te meer waarom het nodig had om deze periode geen contact te hebben met mijn Tweelingziel in de buitenwereld. Dit zou me teveel afleiden én al die triggers, die de connectie met zich meebrengt, kon ik er dan echt niet bij hebben. Je wordt door energetisch contact met je Tweelingziel alleen al genoeg getriggerd, laat staan wanneer je daarnaast ook nog intensief contact hebt in de buitenwereld, terwijl je nog niet voldoende geheeld bent en met elkaar op één lijn zit. Tijdens het Vind jouw Spirit programma mocht er namelijk nog een flink stuk heling plaatsvinden. Er werd weer een diepere laag afgepeld.


Afgelopen oktober heb ik het Vind jouw Spirit programma afgerond. Hierna volgde een periode waarin ik in een rustiger vaarwater terecht mocht komen. Dit om alle vernieuwde energie en teruggehaalde hogere kennis uit mijn vorige levens in mijn systeem te kunnen integreren. Daarnaast mochten er tijdens het eclipsseizoen nog wat inzichten binnen komen. Maar hier sta ik dan, als 'kersverse ' Sjamaan! Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om te beginnen met het doorgeven van de Hatun Karpay inwijding en het geven van healings en readings middels de Akasha Kronieken!


Angie Lalua Wolf

November 2021