Ervaringen met de Akasha Kronieken


Jolanda:

"Onlangs heb ik een Akashakroniekenreading gedaan bij Angie, omdat ik graag inzichten wilde hebben over mijn zielspad en de gezamenlijke zielsmissie met mijn tz. In januari heb ik de stap gezet naar volledige zelfstandigheid, met de bedoeling om mijn zielspad te kunnen volgen. En daarvoor is het nodig om echt los te komen van het oude, om het nieuwe pad te kunnen volgen. Maar wat ik merkte is dat ik het niet goed kon vinden. Ik voelde dat oude ingesleten patronen niet zomaar ineens losgelaten kunnen worden bij het zetten van een stap in de buitenwereld, wanneer dit van binnen nog niet is verankerd. Angie heeft me tijdens deze Akashakroniekenreading die inzichten gegeven die nodig zijn om wel op het pad te kunnen komen. Wat ik mooi vindt, is dat Angie heel intuitief werkt, in verbinding met haar hogere zelf, haar eigen en ook mijn gidsen. Dit verbindt ze op een mooie manier weer met het sjamanisme. De inzichten die ik heb gekregen zijn heel belangrijk voor de volgende stap. Op sommige fronten een bevestiging van wat ik zelf al had binnengekregen en een aantal nieuwe inzichten die enorm resoneren bij mijn eigen gevoel. Mooie handvaten die me weer een eind op weg hebben geholpen op deze soms behoorlijk hobbelige weg. Dankjewel lieve Angie!"Yvonne:

" Ik heb bij Angie mijn sessie van de Akasha Kronieken mogen ervaren. Ik was heel nieuwgierig ik ben nu 6 jr bezig met mijn ontwakings proces ik heb al veel oude patronen mogen opruimen binnen mijn systeem vanuit oude geloofs overtuigingen die niet meer dienend waren voor mezelf.In wat ik tijdens de zoom_sessie samen met Angie via het ontstane energieveld door kreeg was best wel even confronterend en tegelijk ook heel bijzonder voorme....deze verbinding in het veld te hebben mogen leren ervaren hoe dicht het dan bij komt een hele dunne sluier wat weg schuift en de onstane verbondenheid zo voelbaar voorme werd....ik heb o.a een stuk van mijn ontstane kindpijn(verleden) met mijn ouders verder mogen helen en met name met mijn moeder in het vergeven en het laatste restje verder mogen opruimen uit mijn systeem en wat me nu dan ook het innerlijk bevrijdende gevoel geeft waar ik zo naar verlangde! Ik ben dankbaar dat ik mijn ouders weer mag zijn gaan ervaren in het 'NU' zo mega bijzonder om in dit energieveld samen met Angie.... aanwezig te hebben mogen zijn.
Angie is zo'n fantastisch 'Sjamaan reader' ik ben haar zeer dankbaar voor haar rustige en zachtmoedige begeleiding naar mij toe.
Het was de dagen erna ook nog mega voelbaar in mijn energieveld er is ter dege iets innerlijk in mezelf verschoven! Ik ervaar nu dat ik in een hogere verlichte energie terecht ben gekomen....en mijn eigen intuïtieve kompas mag volgen in wat er door meheen wil en mag stromen en dat ik daar naar mag leren luisteren !Ik heb zoveel meer helderheid mogen ontvangen ook naar mijn T.Z heb ik vanuit liefde mijn hart verder doen mogen openen....d.m.v de verbinding die ik met mijn ouders hierin verder heb mogen helen!En ik nu ervaar in mijn energieveld dat ik vanuit liefde mag ontvangen en zichtbaar mag zijn en ik mijn liefde mag uitstralen en mag genieten vanuit overvloed binnen mijn eigen energieveld ...verbinden met mijn liefdevolle hart en lichaam vanuit Licht en Liefde.
Wat een super mooie voelbare innerlijke kracht is er in me mogen ontstaan vanuit de verbondenheid tijdens het openen van de akasha kronieken 'de bron' binnen de sessie! Super dank lieve Angie ...🙏


Mooie voelbare transformatie!!
💞🌹🍀


Namasté!


Liefs
Yvonne."


Marina:

" Ik was onder de indruk van Angie.
Buiten om haar kundigheid ook hou ik van hoe ze je behandeld.
Ik ben weer stap dichterbij mijn einddoel
Bedankt!!"


Sophie:

"Wauw wauw!! Wat een prachtige akasha kronieken reading heb ik vanmorgen gehad vn Angie 🥰🥰🙏🏼
Valt met geen woorden te beschrijven..! Mn hart warmt gelijk weer op nu ik erover schrijf.. Zo diep ging het..! Hoe zij alles aanvoelt en ziet.. ongelooflijk mooi!!
Dit is de mooiste reading die ik ooit heb gehad!! Dat meen ik uit de grond vn mn hart!! 🙏🏼❤️❤️ Zo speciaal en super emotioneel werd t bij ons beide.. pinkten n traantje weg met wat ze doorkreeg bij n overleden vriend vn mij en mn tz afgelopen mei..
Mn buik/sacrale chakra opgeschoond, die maakt zo'n bromgeluid nu, ik voel de energie stromen.. n hele grote verlichting. Daar waar ik al maanden sukkel en afzie vn de pijn.. ik dacht dat mn darmen niet goed werkte, dus daarvoor vn alles geprobeerd.. nx hielp..?! Ben ik nu verlost vn de pijn, de balast vn 500kg.. zo licht voelt het nu..!
Ze heeft zo'n fijne en zachte energie..
Ik was gelijk op mn gemak.. dus kan vol trots zeggen dat ik mij echt helemaal thuis voelde bij haar ❤️💯
Ik ben haar ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren!! Heb enorm veel informatie gehad waar k echt iets mee kan/ben..! Ik raad haar dan ook absoluut aan, gun u dit! Het is t mooiste cadeautje wat je uzelf ooit kan geven 🤍🤍🎯 Het is zijn geld meer dan waard!!
Dankuwel Angie ✨️✨️🌈😘"